• thumb1
  • thumb2
  • thumb3
  • Meer informatie:
    Tel: 0345 51 51 41
    info@streef-reizen.nl
Offerte aanvragen
nieuwsbriefMeld mij
aan voor de nieuwsbrief

Groepsdagtochten

Terug

Twente Kaarsenmakerij


Ontdek een wonderlijk mooie, brede en kleurrijke verzameling kaarsen. De variatie is even groot als verrassend en uniek. De collectie omvat zowel hele oude en authentieke religieuze kaarsen uit kerken en kloosters als kunstzinnige en eenmalige eigentijdse kaarsen van collega kaarsenmakers. De Pollen biedt u een vrijwel compleet overzicht van de historie, de techniek en de alledaagse praktijk achter het ambachtelijke kaarsen maken met natuurlijke materialen.
De Ambachtelijke Kaarsenmakerij Twente is onderdeel van een Gildewerkplaats ‘’Het Dinkelwerk’’. Dit is een expositie- en werkruimte van vier Twentse ambachtlieden (die vroeger gildelieden werden genoemd). Het Dinkelwerk is een plaats waar je de ambachtslieden aan het werk ziet en hun werkstukken kunt aanschouwen. U kunt ook zelf aan de slag in de kaarsenmakerij!

Via Amersfoort rijden we naar de omgeving van Apeldoorn, hier gebruiken we koffie met gebak.
Daarna via Holten, Nijverdal en Almelo naar Beuningen alwaar we naar de koffietafel gaan. In Beuningen bezoeken we de kaarsenmakerij waar we zelf een kaars kunnen maken, dan gaan we door naar het mooie stadje Ootmarsum waar we een vrije theepauze hebben. Dan richting Harskamp waar we in de omgeving gaan dineren.

Deze dagtocht duurt van 8.30 – 21.00 uur

Programma


Zoals altijd is deze groepsreis met veel zorg door ons samengesteld. Heeft u echter eigen wensen of voorkeuren, dan kunnen wij onze aanbieding altijd aan uw wensen aanpassen. Neem gerust contact op met onze reismedewerkers!

Inclusief


1 x koffie met gebak
1 x koffietafel
Bezoek kaarsenmakerij
3-gangen diner
Vervoer per luxe touringcar

Exclusief


Extra kilometers

AfbeeldingenGroepsprijzen


  • > 54 - Op aanvraag