• thumb1
  • thumb2
  • thumb3
  • Meer informatie:
    Tel: 0345 51 51 41
    info@streef-reizen.nl
Offerte aanvragen
nieuwsbriefMeld mij
aan voor de nieuwsbrief

Groepsdagtochten

Terug

Monschau Eifel en Ruhrstausee


Wie ooit door de straten van de oude stad gewandeld heeft, begrijpt waarom men Monschau ook wel de parel van de Eifel noemt. Het stadsbeeld is in 300 jaar haast niet veranderd. Met zijn vele vakwerkhuizen en typische gevels is Monschau een stad met een historierijk verleden en een levend heden. Naast een veelvoud aan bezienswaardigheden, heeft vrijwel elk huisje van de oude stadskern veel kleine dingen die erop wachten om ontdekt te worden.

Via ’s Hertogenbosch en Eindhoven, rijden we naar Stein. Hier gebruiken we koffie met gebak . Daarna gaan we via Maastricht en Vaals naar het toeristische stadje Monschau, met zijn pittoreske taferelen. Hier hebben we een vrije theepauze. Daarna kunt u tijdens de rondrit door de Eifel ook de Rurhstausee aanschouwen, een kunstmatig meer van ± 8 km. We gaan vervolgens dineren in de omgeving van Soerendonk.

Deze dagtocht duurt van 8.00 – 21.30 uur

Programma


Zoals altijd is deze groepsreis met veel zorg door ons samengesteld. Heeft u echter eigen wensen of voorkeuren, dan kunnen wij onze aanbieding altijd aan uw wensen aanpassen. Neem gerust contact op met onze reismedewerkers!

Inclusief


1 x koffie met gebak
Rondrit langs de Ruhrstausee
3 gangen diner
Vervoer per luxe touringcar

Exclusief


Extra kilometers

Meer informatie


deze reis gaat over de grens, dus u heeft een geldig identiteitsbewijs nodig

AfbeeldingenGroepsprijzen


  • > 54 - Op aanvraag